SEHUI

tala fou

E te iloa e mafai ona faʻaogaina le magnesium oxide i uaea?

I tausaga talu ai nei, ona o le paʻu i lalo o le tamaoaiga o le lalolagi atoa ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi, ua faʻapuupuuina le taamilosaga o le olaga o oloa.Afai e manaʻo se atinaʻe e nofoia le maketi mo se taimi umi, e tatau ona faʻafetaui i taimi uma i le suiga o maketi ma aumaia le fou ina ia mafai ai ona faʻafetaui i le suiga o manaʻoga maketi.

I le tautalagia o le magnesium oxide, e toʻatele tagata e masani i ai.E fa'aaogaina lautele i le olaga, ma o le magnesium oxide e maua i so'o se tulaga o le olaga.E te iloa e mafai ona faʻaogaina le magnesium oxide i uaea?Sei o tatou tilotilo.

O le magnesium oxide i totonu o le uaea e masani ona taʻua o le magnesium oxide, o se ituaiga uaea e faʻaaoga ai le magnesium oxide e pei o mea faʻapipiʻi, o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le vevela, puipuia o le afi, faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai ona galue masani i le siosiomaga maualuga. o le 1300 ℃, faʻatasi ai ma se malosi faʻamaufaʻailoga susu.Faʻatasi ai ma le faʻavaeina o faʻasaienisi ma tekonolosi faʻafouina ma faiga, o le fetuunaiga ma le faʻaleleia o le gaosiga o le magnesium oxide o loʻo faʻavaveina foi.

Magnesium oxide o se mea faʻapipiʻi ionic, o le oxide o le magnesium, o lona mama maualuga, gaioiga lelei, lanu paʻepaʻe o ona lava uiga, o loʻo i ai le maualuga o le faʻaogaina o le afi, faʻaopoopo i le lanu, leai se tofo, uiga saogalemu e le oona.E fa'aopoopo le magnesium oxide i le uaea ona o le magnesium oxide e mafai ona fa'aaogaina e fai ma sui fa'aanti-coke ma fa'atumu.O faʻamanuiaga e masani ona atagia i itu nei:

1. E le mafai ona mu atoatoa
O le uaea magnesium oxide lava ia o le a le mu atoa, e mafai ona tausia le gaioiga masani mo le 30min i le tapulaʻa o le 1000 ℃, e mafai ona aloese mai le faʻapogai.

2. lelei le corrosion tetee
O le magnesium oxide e le mafai ona solu i totonu o le vai ma e mafai ona le susu, susu, suauu ma nisi vailaʻau, o lea e masani ona faʻaaogaina e pei o se faʻaofuofu apamemea.

3. Maualuluga fa'aoga vevela
Talu ai ona o le maualuga o le vevela o le tioata o le magnesium oxide i totonu o le mea faʻapipiʻi e maualuga atu nai lo le kopa, o le maualuga o le vevela o le faʻaogaina o le uaea e mafai ona oʻo i le 250 ℃.Ole uaea ile magnesium oxide e mafai ona faʻaauau pea mo se taimi umi ile 250℃.

Soifua tautua umi.

O laina magnesium oxide o loʻo faia uma i mea e le faʻaogaina, o lea e leai se faʻalavelave faʻatupuina, ma o le ola tautua e mafai ona sili atu i le 3 taimi nai lo laina masani.

E fautuaina e fai matapulepule ma totigilima a'o fa'aoga.E tatau ona teuina le oloa i se nofoaga matutu.E fautuaina e fa'aaoga le oloa i totonu ole 8 masina.


Taimi meli: Iul-11-2022